LUKOIL România S.R.L.
LUKOIL România S.R.L.

Având 308 stații de distribuție carburanți, peste 3000 de angajați și peste 300 de parteneri și colaboratori, LUKOIL România este unul dintre jucătorii semnificativi de pe piață. Te așteptăm 24/7 în orice stație LUKOIL din țară cu o gamă variată de produse și servicii.

INFORMARE

LUKOIL Romania S.R.L., o societate organizata si functionand in conformitate cu legile romane, cu sediul in Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 28-36, Sector 1, Telefon: 021/232.83.13, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub numarul J40/4469/1998, avand Cod de Identificare Fiscala RO10548022, capital social 399.450.140 lei, prin reprezentant legal ("Societatea"),

Prin prezenta dorim sa informam toate persoanele interesate cu privire la o tentativa de frauda impotriva Societatii si clientilor sai. Din informatiile detinute de Societate, o serie de clienti ai Societatii au primit in cursul ultimelor zile notificari cu privire la schimbarea contului bancar in care acestea ar urma sa efectueze platile in conformitate cu contractele in derulare.

In cazul in care ati primit o astfel de notificare, va rugam sa nu dati curs solicitarii si sa luati legatura cu persoana de contact din cadrul Societatii, pentru a verifica validitatea informatiilor primite.

Dorim sa informam ca Societatea a demarat toate masurile necesare, in conformitate cu prevederile legale aplicabile, pentru a limita prejudiciul si a atrage raspunderea persoanelor responsabile.