LUKOIL

Carduri LUKOIL



Compania LUKoil ofera un nou produs, ca raspuns la cerintele de înalt standard ale clientilor. Cardul LUKOIL este un suport de tranzactie standardizat, securizat si informatizat. În functie de necesitatile d-vs de consum, va putem pune la dispozitie doua tipuri de carduri:

 • Cardul Corporativ de Debit
 • Cardul Corporativ de Credit
Cardul LUKOIL va garanteaza posibilitatea de a tranzactiona carburanti în peste 300 de statii Lukoil din România si în viitor din Ungaria si Moldova. Reteaua de statii LUKOIL în Romania este în continua crestere urmând ca, pâna la sfârsitul anului, reteaua de benzinarii din România va avea un numar de 300 de statii), de aceea va vom trimite periodic lista lor actualizata.

Sistemul de tranzactionare cu Card LUKOIL este conceput astfel încât va asigura o imagine clara a tuturor tranzactiilor efectuate cu aceste carduri, atât de dvs, cât si de angajatii dvs, prin simpla accesare a unui cont de e-mail. Accesul se va putea face pe baza unei parole unice, aleasa de dumneavoastra, 24 de ore pe zi ,7 zile pe saptamâna.

De ce noi va recomandam alegerea Cardului LUKOIL ?

 • Compania LUKOIL este una din cele mai stabile si prospere companii petroliere din România.
 • Calitatii produselor si a serviciilor deosebite din statiile noastre se adauga preturile mai mici decat ale altor companii petroliere din Romania.
 • Configurarea personalizata pentru fiecare card în parte (pe nume angajat si/sau pe numar de masina; nominal si pe numar de masina, sau in orice alta varianta doriti).
 • Aveti posibilitatea limitarii la un plafon valoric (lei) zilnic sau lunar pentru fiecare card în parte.
 • Posibilitatea de a beneficia de discount-uri finaciare sau comerciale in functie de cantitatea de carburant pe care intentionati sa o achizitionati pe carduri corporative LUKOIL.
 • Aplicatia va ofera posibilitatea configurarii pe tip(uri)de carburanti pentru fiecare card în parte, clientul avand posibilitatea alimentarii pe card dintr-o grupa de produse (benzine etilate, benzine neetilate, motorine, GPL).
 • Cardul LUKOIL va va oferi posibilitatea de a urmari cheltuielile zilnice sau lunare cu carburantul la nivelul fiecarui angajat în parte, pentru fiecare autovehicul sau pe intreaga companie.
 • Eliminarea riscurilor si a timpului consumat cu manipularea numerarului.
 • Costurile de emitere fizica a unui card sunt gratuite, acestea sunt suportate exclusiv de Lukoil.
Dacă sunteţi interesaţi în achiziţionarea carburanţilor prin card-urile LUKOIL vă rugăm să ne contactaţi la urmatoarele telefoane:

Serviciul Carduri Corporative:
Tel: +4 021 227 21 94
+4 021 227 22 62

Tel. pentru urgente clienti :
Tel: +4 021 233 29 89
+4 021 233 29 99
+4 021 232 11 64
+4 0745 343 481
Fax:+4 021 233 02 32

DESCHIDE APLICATIA !